Trgovačko poduzeće Branka d.o.o. pravi je varaždinski štacun koji u svoja dva prodajna mjesta, na ukupno 3920 m2 prostora, svakodnevno nudi više od 12.000 kvalitetnih i svježih proizvoda provjerenih proizvođača iz cijele Hrvatske i svijeta. Od dana osnutka tvrtke, davne 1991. godine trudimo se našim kupcima u svakom trenutku pružiti najbolji omjer cijene i kvalitete, najprije u supermarketu, a četiri godine kasnije i u našem hipermarketu, koji je veličine 3600 m2.

Većina našeg prodajnog asortimana odnosi se na prehrambene proizvode, od voća i povrća pa do svježeg mesa, široke ponude alkoholnih i bezalkoholnih pića, te neprehrambenih proizvoda za kućanstvo,osobnu higijenu i tekstila po provjereno najpovoljnijim cijenama.

Trenutno na našim policama kupci mogu birati između 12000 artikala i po tome smo jedna od trgovina s najširim asortimanom robe na području Varaždina i Varaždinske županije.

Trgovačko poduzeće Branka d.o.o. vlasnik je dva prodajna centra, a trenutno broji 40 zaposlenih.

Osnivač tvrtke je gđa. Branka Jakovljević koja je primila priznanje za najuspješnijeg poduzetnika 2006. godine.

Trgovačko poduzeće Branka d.o.o. kroz godine je sponzoriralo organizaciju cijelog niza koncerata, kulturnih i sportskih događanja te svojim doprinosom pomogli u kupnji aparata za Opću bolnicu Varaždin.
O nama
0
godina s Vama
0
zaposlenih
0
m2 prostora
0
proizvoda